Футболни прогнози за днес

Брей Уондърърс – Лонгфорд Таун
Ирландия
Час – 21:45
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.90
Сигурност – 8/10
Букмейкърите определят отбора на домакините като фаворит за победата, но на нас не ни се вижда как ще стане това с оглед на последните им изяви. Те са в серия от седем поредни загуби във всички турнири. Тимът на гостите също не е с блестящи изяви, но в последните си осем мача има само четири загуби. Гостите имат много добри шансове да спечелят поне точка тази вечер. Не можем да пропуснем и голямото им предимство в преките двубои – през миналия сезон Лонгфорд Таун спечелиха всичките си три мача срещу Брей, а през тази кампания завършиха наравно в първия мач за кампанията между тях. Прогноза двоен шанс Х2.

Голуей – Дери Сити
Ирландия
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 2.40
Сигурност – 6/10
Дери Сити е по-класният отбор и представянето му в последните мачове е много по-добро от това на Голуей. Домакините записаха пет загуби в последните си шест мача, докато гостите имат едва две загуби в последните си 17 двубоя. Двата тима се срещнаха за последно през март, когато Дери победиха у дома, а последният директен сблъсък на стадиона на Голуей завърши с победа за Дери Сити с 4:0. Прогноза 2.

Корк Сити – Дъндалк
Ирландия
Час – 22:00
Прогноза – 1
Коефициент – 3.20
Сигурност – 5/10
Голямото дерби на кръга в Ирландия, в което се изправят първият и вторият във временното класиране. И двата отбора са в дълги победни серии и днес поне за единият от тях серията ще свърши. Ние сме по-склонни да вярваме, че Корк Сити ще продължат с победите си заради домакинското предимство. Корк имат 19 точки от 7 мача у дома с голова разлика 17:3. Другият фактор в полза на домакините е факта, че през тази година Корк и Дъндалк се срещнаха на два пъти, като и двата пъти срещите бяха спечелени от Корк Сити. Прогноза 1.

Фин Харпс – Слиго Роувърс
Ирландия
Час – 22:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Слиго започнаха колебливо сезона, но сега започнаха да играят много по-силно. Те имат шест победи в последните си седем мача. Представянето на днешния им противник е далеч от това ниво. Фин Харпс нямат победа в девет поредни мача. Прогноза 2.

Източник:Prognozi365