Франческо Тоти „почти сигурно“ ще остане в Рома

Легендата на Рома Франческо Тоти, който през май изигра последния си мач с фланелката на „вълците“, „почти сигурно“ ще остане в клуба на сърцето си в ролята на директор. Това съобщи новият наставник на Рома и бивш съотборник на Тоти на „Олимпико“ Еузебио Ди Франческо.

Все още не е ясно дали 40-годишният Тоти ще спре окончателно с професионалния футбол или ще поиграе още една година извън Ботуша. По всичко личи обаче, че световният шампион с Италия от Мондиал 2006 е взел решение за бъдещето си.

„Почти сигурно Тоти ще остане при нас като директор. Наскоро говорих с него и каквото и роля да избере, аз ще се радвам да го имаме близо до нас“, сподели ЕДФ, цитиран от сайта football-italia.net.

Оферта на 2017Bet365 за множествен залог за Европейски футбол. Ви дава шанс да получите бет365 бонус до 100% за най-интересните първенства в Европа, както и груповата фаза, елиминациите на Шампионската Лига и трансфери с bet365 transfer. Тази бет365 оферта важи за печалбите от множествен залог с 3 или повече селекции. Направен преди мачовете, за bet365 резултати: Краен Резултат или Резултат/Двата Отбора да Отбележат Гол за Шампионската Лига на УЕФА. Висшата Лига на Англия, Серия А на Италия. Примера Дивисион на Испания или Първа Бундеслига на Германия.

Bet365 bg предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Bet365 live също предлагат на живо и други популярни спортове като баскетбол, тенис, волейбол, билярд и много други. Може да правите bet365 спортни залози и през bet365 mobile и bet365 app. Едва след като си направите bet365 регистрация. Ще можете да използвате всички оферти като bet365 бонус лоялност, бет365 бонус код, bet365 sign up bonus code и др. За да можете да използвате пълноценно сметката си – най-вече. За да можете да правите бет365 теглене – трябва да преминете през процес по верификация на акаунта си. Следете актуални коефициенти и bet365prognozi за най-важните събития всеки ден. Bet365 мобилно приложение работи и с bet365 mobile android и iOS, mac. Не забравяйте, че за всяка оферта и залог важат бет365 правила. Може да ни откриете в следните търсачки: google, bing и yahoo.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Серия А са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.