Тотнъм остана в битката за първото място след победа с 3:1 над Суонзи

Тотнъм остана в битката за първото място след изключително драматична победа с 3:1 над Суонзи на „Либърти Стейдиъм“. „Шпорите“ изоставаха в резултата до 88-ата минута, след като Уейн Раутлидж откри резултата в 11-ата минута. Между 88-ата и 94-тата Тотнъм обаче успя да реализира цели три попадения чрез Деле Али (88′), Сон Хюн-Мин (91′) и Кристиан Ериксен (94′).

Пол Клемънт бе направил само една корекция в своя състав – Уейн Раутлидж започна за сметка на Лусиано Нарсинг. Капитанът на „шпорите“ Юго Лорис пропусна двубоя и вместо него започна Мишел Ворм, който е бивш играч именно на Суонзи. Кайл Уокър, Муса Дембеле, Муса Сисоко и Сон Хюн-Мин също се завърнаха сред титулярите.

Още в 11-ата минута „лебедите“ излязоха напред в резултата. Аю получи директно от Фабински, проби по десния фланг, оставяйки Бен Дейвис зад себе си, след което върна от аутлинията към Раутлидж, който вкара отблизо. „Шпорите“ опитаха да отговорят, но удар на Деле Али премина над вратата, а в края на частта Сон стреля много неточно от чиста позиция.

В началото на втората част и двата отбора имаха претенции за дузпи, които бяха подминати от Джон Мос.

В 56-ата минута Ноутън пропусна да удвои аванса на домакините. Янсен и Деле Али не се възползваха от добри възможности за Тотнъм, а пет минути преди края Фабиански спаси отбора си от сигурен гол след удар с глава на Деле Али. Все пак английският национал изравни в 88-ата минута. Удар на Ериксен се озова на пътя на Али след рикошет и талантът на Тотнъм не сгреши отблизо, вкарвайки 15-ия си гол за сезона.

Във втората минута на добавеното време Сон направи обрата пълен. Янсен освободи корееца, който стреля покрай Фабиански. Вдъхновени от този обрат, „шпорите“ вкараха и трети гол чрез Кристиан Ериксен, който оформи крайния резултат в 94-тата минута.

По този начин Тотнъм запази второто място с актив от 65 точки – на седем зад Челси. „Шпорите“ обаче увеличиха преднината си пред Ливърпул, който допусна грешка у дома срещу Борнемут. 1.2 Bet365 Livescore годишно излъчва над 70 000 спортни събития на живо. Все пак трябва да имате предвид, че е възможно поради права за интелектуална собственост някои от спортните събития да не могат да бъдат излъчвани. Bet365 е световен лидер в предаването на живо на спортни събития, но много хора се чудят дали това е легално. Няма причина да се притеснявате, тъй като букмейкърът излъчва само и единствено предавания, за които е получил изрично разрешение. Дори в някоя от държавите излъчването на това спортно събитие да е забранено, bet365 просто ще блокира излъчването на това събитие до тази група от хора. Това е още една причина да не се притеснявате и да се насладите на любимите си предавания с Bet365 Livescore.