Спалети има ясна идея на кои от сегашните футболисти ще разчита през новия сезон

Новият старши треньор на Интер Лучано Спалети има ясна идея на кои от сегашните футболисти ще разчита през новия сезон и от кои няма да има нужда. Медиите в Италия разкриха, че Спалети е поставил в трансферната листа Гари Медел и Евер Банега, като се надява с парите от тяхната продажба да си осигури още по-солиден бюджет за селекция. Бившият наставник на Рома обаче настоява нападателят Едер да остане на „Сан Сиро“.

Медел, който има договор до 2018 година, записа 31 мача в Серия „А“ през миналия сезон, а Банега взе участие в 33 двубоя, като вкара 6 гола. Интерес към него проявява мексиканският Тигрес.

„За мен е чест, че ще съм треньор на този клуб. Предстои ни много работа, за да постигнем резултати, които подхождат на името и традициите на Интер. Скоро ще започнем изграждането на отбора за новия сезон. Искаме да действаме прозрачно и правилно“, заяви Спалети при представянето си вчера.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Серия А са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.Забавлявайте се с над 10,000 екипа от цял свят:Арсенал, Манчестър Юнайтед, Ман Сити, Челси, Ливърпул, Тотнъм, Реал Мадрид, Барселона, Милан, Ювентус, ПСЖ, Байерн Мюнхен, Борусия Дортмунд, Галатасарай, Бостън Селтикс, Лос Анджелис Лейкърс и др.
Оферта на Bet365 за множествен залог на Европейски футбол Ви дава шанс да получите бонус до 100% за най-интересните първенства в Европа, както и груповата фаза и елиминациите на Шампионската Лига. Тази оферта важи за печалбите от множествен залог с 3 или повече селекции, направен преди мачовете, за пазарите Краен Резултат или Резултат/Двата Отбора да Отбележат Гол за Шампионската Лига на УЕФА, Висшата Лига на Англия, Серия А на Италия, Примера Дивисион на Испания или Първа Бундеслига на Германия. Бонусът няма да важи ако залог е бил затворен напълно. Ако залог е бил затворен частично, бонусът ще се изчисли на база останалия активен залог и максимално възможния бонус е 250.000 лв.