Симона Халеп преживя болезнено загубата от Йелена Остапенко

Симона Халеп преживя болезнено загубата от Йелена Остапенко на финала на “Ролан Гарос” с 6:4, 4:6, 3:6, с която пропусне не само да спечели първата си титла от Големия шлем, но и да оглави световната тенис ранглиста при дамите.

“Естествено, че всичко това е много болезнено за мен. Ще се опитам да извлека поуки, но в момента просто не ми се мисли за нищо.

Ще ми отнеме време да се възстановя и да преживея този финал. Ще направя кратка пауза и ще говоря по-малко. Искам да поздравя Йелена, защото я очакват още много такива брилянтни победи. Тя игра на много високо ниво, отправи много силни удари и често ме караше да се чувствам като зрител. Може би не бях напълно готова и възстановена физически за този финал, но се надявам да не ми е последният. Извинявам се на тези, които са останали разочаровани от мен (румънските фенове), но може би ще давам други поводи за радост на сънародниците ми”, каза Халеп.

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо Тенис мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по bet365.Забавлявайте се с над 10,000 екипа от цял свят:Арсенал, Манчестър Юнайтед, Ман Сити, Челси, Ливърпул, Тотнъм, Реал Мадрид, Барселона, Милан, Ювентус, ПСЖ, Байерн Мюнхен, Борусия Дортмунд, Галатасарай, Бостън Селтикс, Лос Анджелис Лейкърс и др.
Оферта на Bet365 за множествен залог на Европейски футбол Ви дава шанс да получите бонус до 100% за най-интересните първенства в Европа, както и груповата фаза и елиминациите на Шампионската Лига. Тази оферта важи за печалбите от множествен залог с 3 или повече селекции, направен преди мачовете, за пазарите Краен Резултат или Резултат/Двата Отбора да Отбележат Гол за Шампионската Лига на УЕФА, Висшата Лига на Англия, Серия А на Италия, Примера Дивисион на Испания или Първа Бундеслига на Германия. Бонусът няма да важи ако залог е бил затворен напълно. Ако залог е бил затворен частично, бонусът ще се изчисли на база останалия активен залог и максимално възможния бонус е 250.000 лв.