Ръководството на Локомотив (София) взе решение да намали заплатите в тима

Ръководството на Локомотив (София) взе решение да намали заплатите в тима. През миналия сезон играчите взимаха по 1000 лева. От това лято те вече стават 800 лева. Това е накарало някои от футболистите да си тръгнат от отбора, а други, с които е преговаряно, да се откажат от възможността да подсилят “червено-черните”.

“Железничарите” започват подготовка в понеделник. Локо е с нов старши треньор – 47-годишният сърбин Младен Додич. Той подписа за 12 месеца. Във Втора лига клубовете имат право само на по един футболист извън ЕС и неограничен брой играчи извън ЕС. Така че след привличането на наставника Додич няма как в “Надежда” да последва сръбска инвазия на футболисти, не и на такива без европейски паспорти. Тепърва започва и работата около лагера на отбора и контролите.

Както е известно, водилият Локомотив през пролетта Явор Вълчинов напусна, защото поне на този етап тимът няма амбиции да се бори за промоция. Той пое преди дни Монтана.

Оферта bet365 информира, че ако тази среща завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат, Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за БГ Футбол от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лига, Евро 2016, Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.