Реал Бетис – Барселона 01 Февруари

Двубоят Реал Бетис – Барселона от Ла Лига на Испания ще се проведе на 01 Февруари (сряда) от 22:00 часа. Статистиката на Бетис като домакин този сезон: 5-2-1. Статистиката на Барселона като гост този сезон: 7-0-1. Борха Иглесиас е голмайстора на Бетис с 8 гола. Роберт Левандовски има 13 гола за Барселона. Те ще играят на стадион Бенито Вилямарин.

Коефициентът за победа на Реал Бетис е 5.25. Равенството в мача е оценено с 3.80. Коефициентът за победа на Барселона е 1.61. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера bet365 casino.

Реал Бетис – Барселона: Двубой статистика

Статистиката на Бетис като домакин този сезон: 5-2-1.
Статистиката на Барселона като гост този сезон: 7-0-1.
Борха Иглесиас е голмайстора на Бетис с 8 гола. Роберт Левандовски има 13 гола за Барселона.

Реал Бетис – Барселона: bet-bg.com Online Прогноза

На база на текущата статистика очакваме убедително представяне и победа за гостите.

bet365 мачове на живо ще излъчва пряко всички мачове от Ла Лига. Европейският футбол се връщна на сцената, а за мнозина това ще бъде много вълнуващо време. За да гледате мача наживо по bet365, ще е нужно да имате средства по сметката или да сте направили залог в предходни 24 часа. В България bet365.com ще излъчва на живо мача.

* Изключени държави са: Австрия, Германия, Лихтенщайн, Люксембург и Швейцария.

bet365

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи нов бонус код!

Максималният бонус, който можете да получите, е 100.000€ или еквивалент в друга валута. Бонусът няма да важи ако залог е бил затворен напълно. Ако залог е бил затворен частично, бонусът ще се изчисли на база останалия активен залог. Ако квалифициращ залог е бил променен чрез функцията Промени Залог, бонусът ще бъде изчислен на база новия залог. Ако залог е бил променен, за да включи или промени селекция от събитие, което е залози На Живо, бонусът няма вече да е валиден. Залози комбинации с бонуси като Lucky 15 или Lucky 31 не важат за тази оферта.

Важат правила и условия* | Разумна игра 18+ | begambleaware.org

Следвайте всички залози и спортни прогнози с bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус код, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

bet365 mobile

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи нов bet365 bonus 2022!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

bet365 спортни залози

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, Футболни прогнози от bet-bg.com и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia . Онс Жабюр спечели титлата на силния турнир в Мадрид

Автор: BET-BG.com