Патрик Клуйверт напуска Пари Сен Жермен

Патрик Клуйверт напуска Пари Сен Жермен. Бившият холандски национал пристигна в клуба през 2016 година и изпълняваше ролята на спортен директор, но от новия сезон този пост ще се заема от Антеро Енрике. Клуйверт е получил предложение да остане на друга длъжност, но според „Екип“ е отказал.

Бившият нападател на Аякс беше начело на академията на гранда от Амстердам, след което беше селекционер на Кюрасао, а между 2012 и 2014 година беше част от щаба на националния отбор на Холандия.

С името на Енрике пък се свързват много от попаденията на Порто на трансферния пазар през последните години. За последно той беше вицепрезидент на „драконите“, но подаде оставка през септември миналата година.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Лига 1 са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.Забавлявайте се с над 10,000 екипа от цял свят:Арсенал, Манчестър Юнайтед, Ман Сити, Челси, Ливърпул, Тотнъм, Реал Мадрид, Барселона, Милан, Ювентус, ПСЖ, Байерн Мюнхен, Борусия Дортмунд, Галатасарай, Бостън Селтикс, Лос Анджелис Лейкърс и др.
Оферта на Bet365 за множествен залог на Европейски футбол Ви дава шанс да получите бонус до 100% за най-интересните първенства в Европа, както и груповата фаза и елиминациите на Шампионската Лига. Тази оферта важи за печалбите от множествен залог с 3 или повече селекции, направен преди мачовете, за пазарите Краен Резултат или Резултат/Двата Отбора да Отбележат Гол за Шампионската Лига на УЕФА, Висшата Лига на Англия, Серия А на Италия, Примера Дивисион на Испания или Първа Бундеслига на Германия. Бонусът няма да важи ако залог е бил затворен напълно. Ако залог е бил затворен частично, бонусът ще се изчисли на база останалия активен залог и максимално възможния бонус е 250.000 лв.