Манчестър Юнайтед официално представи новия си екип за гостуване

Манчестър Юнайтед официално представи новия си екип за гостуване, но новината е, че сред моделите беше Давид де Хеа. Това е повече от ясен знак, че клубът няма намерение да се разделя с вратаря, независимо готовността на Реал Мадрид да плати десетки милиони за него. Дори по-рано днес AS пак потвърди, че испанският национал е цел на “кралете”.

Иначе екипът е смесица между тъмно сиво, черно и бяло. Шарките напомнят на този за гостуване в периода 1990-92 г., когато обаче цветът беше син.
“Червените дяволи” все още не са показали титулярните фланелки за кампания 2017/18 г
Нека Ви напомним, че всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.3. Няма съмнение, че Формула 1 е бърз, очарователен, зашеметяващ и вълнуващ спорт. Усещането е още по-неописуемо, когато сте заложили на любимия си спорт с Bet365 Live In-Play. Независимо дали Ви харесва да залагате на Формула 1 или го правите само за забавление, ние Ви предоставяме пълен набор от информация с актуални новини всеки ден. От една страна това е един сравнително лесен спорт (коли карат в кръг, първият който финишира е победител), но от друга страна е изключително сложен, който понякога има неразличими правила и регламенти. Въпреки това, за щастие залагането се установява на първата част от този спорт, а именно без да се налага да усвоявате тънкостите на този спорт (нека това оставим на състезателните инженери). Всеки тип знания, свързани със залагането са от полза и Ви доближават до печалбата. Така че колкото повече знаете и разбирате, толкова по-вероятно е да спечелите.
Тенис