Манчестър Юнайтед е готово да предложи 175 милиона паунда и дори да се раздели с Давид де Хеа за Кристиано Роналдо

Ръководството на Манчестър Юнайтед е готово да предложи 175 милиона паунда и дори да се раздели с Давид де Хеа, включвайки стража в офертата за голямата звезда на Реал Мадрид Кристиано Роналдо. Испанският вратар от доста време е желан на „Сантиаго Бернабеу“, но „червените дяволи“ не искаха да се разделят с него заради съществената му роля в отбора.

Сега обаче клубните босове са готови да направят този компромис, за да си върнат CR7, твърди „Мирър“.

Португалецът твърдо е решил да напусне Испания, като голямото му желание било да се върне на „Олд Трафорд“. Поне такива са последните медийни спекулации. Другият голям кандидат за Кристиано е Пари Сен Жермен. Китайските клубове също подготвят многомилионни оферти, но се предполага, че на този етап четикратния носител на „Златната топка“ иска да продължи да играе в Европа.

Теорията на „Сън“ е малко по-различна. Според таблоида „червените дяволи“ ще предложат 183 милиона паунда плюс Давид де Хеа за Кристиано Роналдо и Алваро Мората.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.Bet365 Livescore годишно излъчва над 70 000 спортни събития на живо. Все пак трябва да имате предвид, че е възможно поради права за интелектуална собственост някои от спортните събития да не могат да бъдат излъчвани. Bet365 е световен лидер в предаването на живо на спортни събития. Но много хора се чудят дали това е легално. Няма причина да се притеснявате, тъй като букмейкърът излъчва само и единствено предавания, за които е получил изрично разрешение. Дори в някоя от държавите излъчването на това спортно събитие да е забранено, bet365 просто ще блокира излъчването на това събитие до тази група от хора. Това е още една причина да не се притеснявате и да се насладите на любимите си предавания с Bet365 Livescore.