Ливърпул удари на камък и при втория си опит да привлече Килиан Мбапе

Ливърпул удари на камък и при втория си опит да привлече голямата звезда на Монако Килиан Мбапе. Според „Марка“ мърсисайдци са предложили 100 милиона евро за таланта, но и този път собственикът на монегаските Дмитри Риболовлев е отговорил отрицателно. Преди месец Ливърпул отправи първата си оферта, която бе в размер на 75 милиона евро.

Мениджърът на мърсисайдци Юрген Клоп е обещал много възможности за изява на нападателя, които биха му гарантирали максимално добра подготовка за Световното първенство през следващата година. Това обаче не е оказало нужния ефект.

„Марка“ добавя, че единственият клуб, в който  Мбапе може да бъде трансфериран, е Реал Мадрид.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Лига 1 са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.Bet365 Livescore годишно излъчва над 70 000 спортни събития на живо. Все пак трябва да имате предвид, че е възможно поради права за интелектуална собственост някои от спортните събития да не могат да бъдат излъчвани. Bet365 е световен лидер в предаването на живо на спортни събития. Но много хора се чудят дали това е легално. Няма причина да се притеснявате, тъй като букмейкърът излъчва само и единствено предавания, за които е получил изрично разрешение. Дори в някоя от държавите излъчването на това спортно събитие да е забранено, bet365 просто ще блокира излъчването на това събитие до тази група от хора. Това е още една причина да не се притеснявате и да се насладите на любимите си предавания с Bet365 Livescore.