Лестър Сити привлече централния защитник Хари Магуайър от Хъл Сити

Лестър Сити привлече централния защитник Хари Магуайър от Хъл Сити с 5-годишен договор. 24-годишният бранител, който изигра 36 мача за „тигрите“ през миналия сезон, ще се присъедини към състава на Крейг Шекспир в началото на юли, когато „лисиците“ ще заминат на подготвителен лагер в Австрия.

„Към мен имаше интерес от няколко отбора, но мениджърът на Лестър ме убеди, че това е правилният избор. Аз и той имаме идентични виждания за бъдещето. А то изглежда обещаващо“, каза играчът.

Магуайър започна професионалната си кариера в Шефилд през 2011-а година и изигра над 100 мача за Юнайтед в рамките на три сезона. След това той беше привлечен от Хъл Сити.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.Забавлявайте се с над 10,000 екипа от цял свят:Арсенал, Манчестър Юнайтед, Ман Сити, Челси, Ливърпул, Тотнъм, Реал Мадрид, Барселона, Милан, Ювентус, ПСЖ, Байерн Мюнхен, Борусия Дортмунд, Галатасарай, Бостън Селтикс, Лос Анджелис Лейкърс и др.
Оферта на Bet365 за множествен залог на Европейски футбол Ви дава шанс да получите бонус до 100% за най-интересните първенства в Европа, както и груповата фаза и елиминациите на Шампионската Лига. Тази оферта важи за печалбите от множествен залог с 3 или повече селекции, направен преди мачовете, за пазарите Краен Резултат или Резултат/Двата Отбора да Отбележат Гол за Шампионската Лига на УЕФА, Висшата Лига на Англия, Серия А на Италия, Примера Дивисион на Испания или Първа Бундеслига на Германия. Бонусът няма да важи ако залог е бил затворен напълно. Ако залог е бил затворен частично, бонусът ще се изчисли на база останалия активен залог и максимално възможния бонус е 250.000 лв.