Кристина Младенович победи с 3:6, 6:2, 6:2 Александра Саснович от Беларус

Поставената под номер 2 в схемата Кристина Младенович преодоля сет изоставане и победи с 3:6, 6:2, 6:2 Александра Саснович от Беларус в мача от втория кръг на турнира по тенис за жени в Ден Бош. Следващата съперничка на французойката ще бъде украинката Лесия Цуренко, която надви с 6:2, 6:3 чехкинята Петра Крейшова.

Младенович допусна цели четири пробива през първия сет и го загуби, но във втория издържа на първия опит на Саснович да спечели подаването й, след като отрази четири брейкбола. Тя проби още в следващия гейм и поведе с 3:2, за да спечели и останалите три части до края на сета. Младенович затвори срещата с първия си мачбол за 6:2 в последния сет.

Поставената под номер 5 Ана Конюх от Хърватия се класира на четвъртфинал, след като отстрани представителката на домакините Рихел Хогенкамп. Холандката спечели първия сет с 6:4, но отстъпи с 3:6, и 4:6 в следващите два.

Следващата съперничка на Конюх е Евгения Родина, след като рускинята победи германката Антония Лотнер със 7:5, 6:3.

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо Тенис мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по bet365.