Зинедин Зидан засипа с похвали нападателя Кристиано Роналдо след успеха с 4:2 над Байерн (Мюнхен)

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан засипа с похвали нападателя Кристиано Роналдо след успеха с 4:2 над Байерн (Мюнхен) от 1/4-финала в Шампионската лига. Португалецът реализира хеттрик в мача и на практика донесе успеха на своя тим.

„В решаващите моменти Ронлдо винаги е на правилното място. Той вкара три гола и заслужава уважение за всичко, което постигна тук. Кристиано отговаря на критиците си на терена. Днес вкара три попадения и общо пет в двата мача, какво друго да кажа.

Може би феновете вече няма да го освиркват. Понякога и това се случва, но Кристиано не се притеснява“, заяви Зидан.

Наставникът коментира и претенциите на гостите за две неотсъдени засади при два от головете на Реал.

„Имали сме много трудни мачове, но днес бе най-трудният. В крайна сметка обаче заслужавахме да продължим. Все пак вкарахме шест гола. Казаха ми, че вторият гол на Байерн също е от засада. Явно съдията е ощетил и двата отбора, но и това се случва във футбола. Без значение червения картон или головете от засади, ние вкарахме шест попадения за два мача, така че заслужавахме да продължим“, смята французинът.Нека Ви напомним, че всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.