Жените на Берое с нова победа в Адриатическата лига

Берое постигна нова победа в Адриатическата лига за жени. Тимът на Таня Гатева посрещна шампиона Будучност и го надигра за втори път след 68:54.

По този начин „зелените“ се изравниха с Монтана на върха в класирането, като двата отбора са с баланс 9:3 до момента. Черногорките пък остават трети с 8:4, а до края остават два кръга. Следващата седмица е дербито на върха между двата български отбора, които ще играят в Монтана.

Беройки хванаха 17 борби в нападение срещу едва 8 за съперника, което доведе до предимство от 12:0 при точките от втори опит.

С дабъл-дабъл за успеха завърши Келиндра Закъри след 23 точки и 15 борби. Моник Рийд се включи с 19 и 8, а Милена Томова имаше 9 и 7.

За гостите Божица Муйович наниза 17 точки.
bet365

Bet365 Livescore годишно излъчва над 70 000 спортни събития на живо. Все пак трябва да имате предвид, че е възможно поради права за интелектуална собственост някои от спортните събития да не могат да бъдат излъчвани. Bet365 е световен лидер в предаването на живо на спортни събития, но много хора се чудят дали това е легално. Няма причина да се притеснявате, тъй като букмейкърът излъчва само и единствено предавания, за които е получил изрично разрешение. Дори в някоя от държавите излъчването на това спортно събитие да е забранено, bet365 просто ще блокира излъчването на това събитие до тази група от хора. Това е още една причина да не се притеснявате и да се насладите на любимите си предавания с Bet365 Livescore.

Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лига, Евро 2016, Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.
Забавлявайте се с над 10,000 екипа от цял свят:Арсенал, Манчестър Юнайтед, Ман Сити, Челси, Ливърпул, Тотнъм, Реал Мадрид, Барселона, Милан, Ювентус, ПСЖ, Байерн Мюнхен, Борусия Дортмунд, Галатасарай, Бостън Селтикс, Лос Анджелис Лейкърс и др.

Оферта на Bet365 за множествен залог на Европейски футбол Ви дава шанс да получите бонус до 100% за най-интересните първенства в Европа, както и груповата фаза и елиминациите на Шампионската Лига. Тази оферта важи за печалбите от множествен залог с 3 или повече селекции, направен преди мачовете, за пазарите Краен Резултат или Резултат/Двата Отбора да Отбележат Гол за Шампионската Лига на УЕФА, Висшата Лига на Англия, Серия А на Италия, Примера Дивисион на Испания или Първа Бундеслига на Германия. Бонусът няма да важи ако залог е бил затворен напълно. Ако залог е бил затворен частично, бонусът ще се изчисли на база останалия активен залог и максимално възможния бонус е 250.000 лв.