Диего : Истина е, че исках да се завърна в Атлетико

Нападателят на Челси Диего Коща призна, че е имал желание да се завърне в Атлетико Мадрид през това лято. Бразилецът с испански паспорт премина на „Стамфорд Бридж“ преди две години срещу 32 милиона паунда. Той обаче не успя да разкрие пълния си потенциал откакто пристигна в Лондон и сериозно се заговори, че „дюшекчиите“ искат да си го върнат, като самият играч също е бил готов отново да поеме към „Висенте Калдерон“.

„Истина е, че имах надежда да се завърна в Атлетико Мадрид, няма как да излъжа. Всеки знае, че имаше такава възможност, но не се случи заради някои малки детайли. Винаги ще бъда благодарен на феновете на Атлетико и на Чоло Симеоне, който винаги е имал доверие в мен. В момента съм в Челси и съм щастлив тук след началото на сезона. Надявам се Атлетико да се представи силно и през този сезон и да спечели някакви трофеи“, заяви Коща.

Нападателят спечели титлата в Премиър лийг и Купата на Лигата откакто е в Челси, но често получаваше наказания за провинения на терена. Той отново заяви, че е бил нарочен от медиите, но в същото време каза, че не се оплаква, защото има любовта на феновете.