Григор Димитров ще излезе отново на тревата на „Куинс Клъб“ днес следобед

Григор Димитров ще излезе отново на тревата на „Куинс Клъб“ днес следобед. Най-добрият български тенисист започва участието си в турнира на двойки, в който ще си партнира с французина Жо-Вилфред Цонга. Срещата им е втора в програмата на корт №1 и ще се проведе около 17.00 часа.

Подобно на хасковлията Цонга също се класира за втория кръг на сингъл, след като елиминира сънародника си Адриан Манарино с 6:2, 6:2 за малко повече от час игра.

Двамата ще се изправят срещу легендите при дуетите – братята Боб и Майк Брайън, които са четвърти поставени в основната схема. Американците имат зад гърба си общо 113 титли, като са заработили 45 695 594 милиона от наградни фондове.

Непосредствено преди сблъсъка Григор ще има възможност са гледа на живо следващия си съперник в турнира по единично. На същия корт в първия мач за деня един срещу друг ще се изправят Жулиен Бенето и Джеймс Уорд. Именно победителят от този сблъсък ще е препятствието пред Димитров по пътя към 1/4-финалите в Куинс.

Григор Димитров е шампион в турнира за 2014 година, а миналия сезон отпадна още на старта, което сега го поставя в изгодна позиция за спечелването на добър актив от точки и завръщане в топ 10.

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо Тенис мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по bet365.Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лига, Евро 2016, Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.