Барса има готова оферта за испанския национал Иско

На хоризонта официално се появява интересен кандидат за услугите на испанския национал Иско. Полузащитникът на Реал Мадрид не получава достатъчно игрово време през сезона и около бъдещето му се спеклуира непрестанно в медийното пространство на Иберийския полуостров и дори имаше информация, според която агентът му е осъществил контакт с клубното ръководство на Пари Сен Жермен.

Новият желаещ да привлече Иско в състава си обаче не е от чужда страна, а дори е от същото първенство – Ла Лига. Според каталунската радиостанция RAC1 именно местната гордост Барселона има желание да привлече халфът, който от 2013 година насам играе за най-големия враг на “блаугранас”, а именно Реал.

Договорът на Франсиско Роман Аларкон Суарес с “белите” изтича през лятото на следващата година, а RAC1 съобщава, че от Барса вече имат готова оферта. На “Камп Ноу” планират да примамят Иско с петгодишен договор, в който освен заплатата, ще фигурира и еднократен бонус за преминаването му, който ще бъде на стойност 20 милиона евро.

Бившият играч на Валенсия и Малага пристигна в испанската столица преди четири години, когато Реал плати за него $30 милиона и го превърна в първото попълнение в ерата на Карло Анчелоти.

Идното лято ще бъде и последната възможност за Реал да изкара пари от Иско, защото иначе рискува да го загуби като свободен агент година по-късно. Настоящият треньор на Барса Луис Енрике направи подобен ход през 1996 година, напускайки Мадрид със свободен трансфер в посока Каталуня, а в историята още двама играчи са правили нещо такова – Лусиано Лисарага (1905 година) и Люсиен Мюлер (1965 година).Нека Ви напомним, че всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.