Байерн Мюнхен е привлякъл атакуващия полузащитник Серж Гнабри

Шампионът в Бундеслигата Байерн Мюнхен съобщи тази сутрин, че е привлякъл атакуващия полузащитник Серж Гнабри. 21-годишният Гнабри е третият германски национал, който идва в клуба през това лято, след като по-рано от клуба обявиха трансферите на Никлас Зюле и Себастиан Руди от тима на Хофенхайм.

Договорът на Гнабри с Байерн е за 3 години до лятото на 2020 година. За последно бившият играч на английския Арсенал носи екипа на Вердер, с който реализира 11 гола в 27 мача през сезон 2016/17. Все още не е съобщено какви пари ще получи Вердер за правата на Гнабри, след като стана ясно, че в контракта на халфа е имало опция да бъде прекратен след изтичането на настоящия сезон.

Първоначално се смяташе, че Гнабри ще премине в състава на Хофенхайм.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.Забавлявайте се с над 10,000 екипа от цял свят:Арсенал, Манчестър Юнайтед, Ман Сити, Челси, Ливърпул, Тотнъм, Реал Мадрид, Барселона, Милан, Ювентус, ПСЖ, Байерн Мюнхен, Борусия Дортмунд, Галатасарай, Бостън Селтикс, Лос Анджелис Лейкърс и др.
Оферта на Bet365 за множествен залог на Европейски футбол Ви дава шанс да получите бонус до 100% за най-интересните първенства в Европа, както и груповата фаза и елиминациите на Шампионската Лига. Тази оферта важи за печалбите от множествен залог с 3 или повече селекции, направен преди мачовете, за пазарите Краен Резултат или Резултат/Двата Отбора да Отбележат Гол за Шампионската Лига на УЕФА, Висшата Лига на Англия, Серия А на Италия, Примера Дивисион на Испания или Първа Бундеслига на Германия. Бонусът няма да важи ако залог е бил затворен напълно. Ако залог е бил затворен частично, бонусът ще се изчисли на база останалия активен залог и максимално възможния бонус е 250.000 лв.