Антонио Конте смята, че Арсенал е в ролята на фаворит във финала за ФА Къп

Мениджърът на Челси Антонио Конте смята, че Арсенал е в ролята на фаворит във финала за ФА Къп, в който един срещу друг се изправят новият шампион на Англия и „топчиите“, които за първи път от 20 години не успяха да се класират за участие в Шампионската лига. Според италианеца това е така, защото двубоят за Купата на Англия

е последния шанс на Арсен Венгер и неговия тим да спасят сезона.

„Ако ме питате кой смятам за фаворит в момента, то аз мисля, че това е Арсенал. На тях им остана само тази възможност да направят сезона по-добър. Поради тази причина ние трябва да намерим нашата мотивация, да намерим в нас подходящата спортна злоба. Двубоят ще е много труден точно заради това. Арсенал пропуска ШЛ за първи път от не знам колко години, така че ние трябва да се подготвим подобаващо. Не говоря за тактиката, а за мотивацията. За огъня в нашите души и сърца. Ако в това отношение намерим същата пропорция, както при Арсенал, имаме шанс за дубъл. В противен случай рискуваме много“, сподели Конте.

Нека Ви напомним, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.