Футболни прогнози за днес

Трапани – Специя
Плейоф за влизане в Серия А
Час – 21:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
През миналата седмица правилно прогнозирахме победата на Трапани като гост на Специя в първия полуфинален мач. Тогава те спечелиха с 1:0, което означава, че още нищо не е свършило. Както казахме и миналата седмица, Трапани е отборът в много по-добра форма, те имат 11 победи в последните си 13 мача и очакваме с още една победа да докажат, че заслужават мястото си при най-добрите италиански отбори. Прогноза 1.

Ирландия – Беларус
Приятелски мач
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Ирландия е много силен отбор, който се опъна на най-добрите европейски отбори в последно време. Освен, че си спечелиха мястото на Европейското първенство след победа над Босна в плейофа, отборът има само две загуби за последните две години и над 15 мача, в които отборът остана непобеден срещу отбори като Холандия, Швейцария и Германия. Едва ли точно Беларус ще се опрат на силните ирландци. Тимът на гостите е на много по-ниско ниво и смятаме, че ще загубят днес. Прогноза 1.

Австрия – Малта
Приятелски мач
Час – 21:30
Прогноза – 1 (-1 ХК)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Австрия показаха много стойност в състава си, след като спечелиха осем поредни мача в квалификациите за Европейското и убедително спечелиха своята група. Малта пък очаквано завършиха последни в своята квалификационна група, в която беше и България. В последния си мач, Малта загубиха с 6:0 в контролна среща с Чехия. В края на миналата година дори загубиха с 2:0 от Йордания. Нашите очаквания са за нова тяхна загуба с поне два гола и от силния тим на Австрия. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

Сърбия – Израел
Приятелски мач
Час – 21:15
Прогноза – 1
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Сърбия се провалиха жестоко в квалификациите, но в последните си контроли показаха съживяване побеждавайки отборите на Кипър и Естония, които са около нивото на Израел. Израелците започнаха силно квалификационната си група, но след това записаха четири точки в последните си седем мача и безславно отпаднаха. Сърбия са нашият фаворит за този мач. Прогноза 1.

Източник:Prognozi365