Футболни прогнози за днес

Германия – Франция
Европейско първенство
Час – 22:00
Прогноза – Франция да продължи
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Французите се представиха по блестящ начин до този момент на Европейското първенство. На четвъртфинала отбелязаха цели пет гола на Исландия. Голямо предимство им дава това, че на четвъртфиналите имаха доста спокоен сблъсък, докато Германия имаха насреща изключително силната съпротива на Италия и стигнаха чак до дузпи. Проблем за немците ще бъдат и многото ключови футболисти, които няма да могат да вземат участие в двубоя. Като добавим и домакинското предимство, везните сериозно се накланят към „Петлите“.

Радник Биелина – Берое
Квалификации за Лига Европа
Час – 19:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
Берое не спечелиха в първата среща, но можем да очакваме тяхното продължаване напред в турнира. Те са по-силният отбор от Радник, но тъй като и едно резултатно равенство би им дало място в следващия етап, можете да се презапасите с двоен шанс за старозагорци. Все пак нашата прогноза е победа за Берое в редовното време. Прогноза 2.

Слован Братислава – Партизани
Квалификации за Лига Европа
Час – 20:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Първият мач завърши със същия резултат, с който завърши и мачът на Берое – нулево равенство. Слован Братислава е отбор с големи традиции, който многократно е пробивал много напред в европейските клубни турнири. Противникът им Партизани е далеч по-скромен и с по-скромни традиции и умения. В Братислава, пред многохилядната агитка на домакините, Слован са голям фаворит. Прогноза 1.

Хибърниънс – Спартак Търнава
Квалификации за Лига Европа
Час – 21:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Спартак Търнава гостуват в мач-реванш от първия квалификационен кръг на Лига Европа срещу Хибърниънс, но не срещу Хибърниънс от Шотландия, а тимът със същото име от Малта. Първият сблъсък завърши с победа за Спартак Търнава с 3:0. Любопитното е, че двата отбора се срещнаха в квалификациите на Лига Европа и преди две години, когато словаците записаха две победи със съответно 5:0 и 4:2. Очакваме Спартак да запишат четвъртата си победа срещу далеч по-слабия от тях Хибърниънс. Прогноза 2.

Източник:Prognozi365