Футболни прогнози за днес

Атлетик Билбао Б – Алавеш
Испания 2
Час – 21:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Мач между последния в класирането и първия в класирането. Домакините са бетон на последната позиция след ужасно слабия сезон. Гостите са лидери, но все още не са си гарантирали мястото в Примера Дивисион, така че нямат друг избор освен да спечелят този мач. Те спечелиха последните си три мача, докато противникът им няма победа в седем поредни кръга. Прогноза 2.

Реал Овиедо – Леганес
Испания 2
Час – 21:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.30
Сигурност – 6/10
И двата отбора се борят за местата във върховата част на класирането. Леганес не успяха да спечелят нито един мач в последните три кръга и така класирането им за Примера Дивисион стана под сериозен въпрос. Днешното им препятствие е може би едно от най-тежките за сезона. Реал Овиедо са най-силният домакин в испанската втора дивизия. А Леганес също се представя много по-добре като домакин, отколкото като гост, така че можем да очакваме тежки 90 минути за тях тази вечер. Прогноза 1.

Есберг – ФК Копенхаген
Дания
Час – 21:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Шампионът на страната ФК Копенхаген гостува на предпоследния Есберг. Макар и да са си осигурили вече титлата, няма защо да не очакваме да спечелят отново. Есберг не могат да изпаднат, така че и за тях мачът няма да е на живот и смърт. А разликата в класите е огромна. Есберг имат само една победа в последните 20 директни мача между двата отбора. Прогноза 2.

Сьондерийске – Рандерс
Дания
Час – 21:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
Заемащият второ място в класирането отбор-домакин вече загуби шансове за титлата, но днес може да си гарантира място в Лига Европа през следващия сезон. Сьондерийске се намират в страхотна форма, спечелвайки шест от последните си седем мача. Противникът им не се бори за нищо и се очаква да бъде лесна хапка за силните и мотивирани домакини. Прогноза 1.

Източник:Prognozi365