Футболни прогнози за днес

Франция – Албания
Европейско първенство
Час – 22:00
Прогноза – 1 (-1 ХК)
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Макар и трудно, французите успяха да спечелят първия си мач в групата и по този начин могат да бъдат много по-освободени от напрежението в днешната си среща срещу Албания. Французите са отборът, който се определя от букмейкърите като тимът с най-големи шансове за титлата. Не знаем дали наистина „Петлите“ са чак такива фаворити за първото място, но поне срещу Албания са много големи фаворити и всичко различно от победа с хендикап би било изненада. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

Румъния – Швейцария
Европейско първенство
Час – 19:00
Прогноза – 1
Коефициент – 3.40
Сигурност – 4/10
Румънците показаха в първия мач, че не са никак лош отбор. Те се представиха много достойно срещу Франция и бяха на път да спечелят поне точка. Швейцария победиха в първия си мач, но в него имаха далеч по-слаб съперник – тимът на Албания. Не може да се каже обаче, че Швейцарците впечатлиха особено с играта си, напротив. Нашето мнение е, че Румъния са в по-добро състояние точно в този момент и са фаворити за трите точки, а това, че букмейкърите ги определят като аутсайдери с този сериозен коефициент, може да бъде само в наш плюс. Прогноза 1.

Русия – Словакия
Европейско първенство
Час – 16:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.30
Сигурност – 6/10
Много повече се очакваше от отбора на Словакия. Тимът тотално разочарова в първия си мач срещу Уелс. Руснаците показаха с равенството си срещу Англия, че са един от най-силните европейски отбори. Очакваме да победят без особени затруднения колебливия отбор на Словакия. Прогноза 1.

Осасуна – Хирона
Плейоф за влизане в Ла Лига
Час – 21:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
Днес ще се реши последния нов член на испанската елитна дивизия. Ние се доверяваме на домакините, защото те бяха далеч по-убедителни в полуфиналите на плейофите. Те победиха на два пъти Химнастик, докато Хирона им загуби първия мач срещу опонент, а във втория губеше до средата на второто полувреме, но с геройски обрат все пак стигнаха до тук. Допълнителен фактор е, че Осасуна имат много по-голям опит в последните години в игра на високо ниво. Поне в домакинския им мач очакваме да победят. Прогноза 1.

Източник:Prognozi365