Футболни прогнози за днес

Португалия – Естония
Приятелски мач
Час – 20:45
Прогноза – 1 (-1 ХК)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Португалия показаха силно лице по време на квалификациите и, след седем победи от осем мача, напълно заслужено намериха своето място на Европейското, което започва само след два дни. Естонците пък, със своите едва четири отбелязани гола в десет мача, разбираемо нямаше как да се класират. Разликата между двата отбора е достатъчно голяма, за да можем да очакваме португалците да спечелят с поне два гола разлика. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

Салернитана – Виртус Ланчияно
Плейоф за Серия Б
Час – 21:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
Този плейоф за оставане в Серия Б е на 99,99% предрешен. Салернитана спечелиха първия мач преди няколко дни с 4:1 като гост, с което демонстрираха, че са по-класният отбор. Като се има предвид, че Виртус Ланчияно са типичен домакински отбор, можем да очакваме и гостуването им да завърши с поражение. Прогноза 1.

ТПС Турку – Ювяскюля
Финландия 2
Час – 19:30
Прогноза – 1
Коефициент – 2.40
Сигурност – 6/10
ТПС Турку започнаха сезона по много неубедителен начин, но в последните си два мача записаха две важни победи, които очакваме да повдигнат самочувствието им. Ювяскюля стартираха сезона по положителен начин, но това се дължи предимно на домакинските им двубои – като гости все още не могат да запишат успех. Двата отбора за последно се срещнаха в края на 2015 г., когато ТПС спечелиха с 3:0 като гост. Нашите очаквания са за тяхна победа и днес. Прогноза 1.

Екенас – Яро
Финландия 2
Час – 18:30
Прогноза – 2
Коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
Яро през миналия сезон отпаднаха от елитната дивизия на Финландия и сега им се налага да се състезават в първенството Икьонен. Интересното при тях е, че в първите си мачове за този сезон се представят по-добре в мачовете си като гост, в които записаха две победи и едно равенство. Екенас е отбор, който се приема за такъв от по-ниско ниво от това на Яро, затова и очакваме гостите да спечелят трите точки. Прогноза 2.

Източник:Prognozi365