Симона Халеп се отказа от участие на турнирa по тенис за жени в Бирмингам

Румънката Симона Халеп, втора в световната ранглиста на WТА, се отказа от участие на започващия през следващата седмица турнир по тенис за жени в Бирмингам, съобщиха организаторите. Причина за решението на финалистката от „Ролан Гарос“ е контузия в глезена.

Оттеглянето на румънката е поредната голяма загуба за турнира в Бирмингам, който остана без други три водещи тенисистки в последните няколко дни. Чехкинята Каролина Плишкова, която е номер 3 в света, се оттегли, за да даде почивка на контузения си лакът преди началото на Уимбълдън, докато десетата в ранглистата на WТА Агниешка Радванска и олимпийската шампионка Моника Пуиг се отказаха поради вирусни заболявания.

Хедър Уотсън, която ще бъде втората най-високо поставена британка на турнира след Йохана Конта, получи „уайлд кард“ за основната схема на турнира заедно със своята сънародничка Наоми Боруди.

Миналогодишната победителка Анжелик Кербер, която е първа в ранглистата на WТА, двукратната шампионка от „Уимбълдън“ Петра Квитова, и победителката във финалния турнир на WТА през миналата година Доминика Цибулкова остават фаворити за титлата в Бирмингам.

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо Тенис мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по bet365.Забавлявайте се с над 10,000 екипа от цял свят:Арсенал, Манчестър Юнайтед, Ман Сити, Челси, Ливърпул, Тотнъм, Реал Мадрид, Барселона, Милан, Ювентус, ПСЖ, Байерн Мюнхен, Борусия Дортмунд, Галатасарай, Бостън Селтикс, Лос Анджелис Лейкърс и др.
Оферта на Bet365 за множествен залог на Европейски футбол Ви дава шанс да получите бонус до 100% за най-интересните първенства в Европа, както и груповата фаза и елиминациите на Шампионската Лига. Тази оферта важи за печалбите от множествен залог с 3 или повече селекции, направен преди мачовете, за пазарите Краен Резултат или Резултат/Двата Отбора да Отбележат Гол за Шампионската Лига на УЕФА, Висшата Лига на Англия, Серия А на Италия, Примера Дивисион на Испания или Първа Бундеслига на Германия. Бонусът няма да важи ако залог е бил затворен напълно. Ако залог е бил затворен частично, бонусът ще се изчисли на база останалия активен залог и максимално възможния бонус е 250.000 лв.