Молдова – Украйна 11 Юни

Двубоят между Молдова – Украйна ще се проведе на 11 Юни (вторник) от 19:00 часа в среща от международен приятелкси мач на живо по Diema Sport 3. Украйна е силна на всички състезания напоследък. Те също завършиха на второто място в класирането на група G на евроквалификациите и си спечелиха билет за еврокампанията. Междувременно Молдова имаше затруднения в своите евроквалификации, показвайки непостоянна форма към края на груповата фаза.

Коефициетът за победа на Молдова е 8.00. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.70. Коефициентът за победа на Украйна е 1.40. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Молдова – Украйна : Двубой Статистика

Украйна държи надмощието в директните мачове, като остава непобедена в трите мача срещу Молдова.
Последната им среща беше през 2013 г. и мачът завърши с победа с 1-0 за Украйна.
Молдова не са губили в последните 5 свои домакинства.

Молдова – Украйна: bet-bg.com Online Прогноза

Като вземем предвид тези наблюдения, както и предишните им резултати, очакваме убедително представяне и победа за гостите.

bet365

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи нов бонус код!

Максималният бонус, който можете да получите, е 100.000€ или еквивалент в друга валута. Бонусът няма да важи ако залог е бил затворен напълно. Ако залог е бил затворен частично, бонусът ще се изчисли на база останалия активен залог. Ако квалифициращ залог е бил променен чрез функцията Промени Залог, бонусът ще бъде изчислен на база новия залог. Ако залог е бил променен, за да включи или промени селекция от събитие, което е залози На Живо, бонусът няма вече да е валиден. Залози комбинации с бонуси като Lucky 15 или Lucky 31 не важат за тази оферта.

Важат правила и условия* | Разумна игра 18+ | begambleaware.org

Следвайте всички залози и спортни прогнози с bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус код, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

bet365 mobile

Можете да използвате сайта на bet365 чрез компютър или на телефона си с bet365 mobile. Направете своята bet365 регистрация сега! След регистрацията ви в bet365.com bg ще може да използвате профила си и за bet365 казино и bet365 poker.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Източник: Бет БГ / BET–BG.com