Мария Шарапова обяви, че пропуска целия сезон на трева

Мария Шарапова обяви, че пропуска целия сезон на трева, включително тенис турнира от Големия шлем “Уимбълдън”. Рускинята ще се лекува от контузия до края на следващия месец и засега плановете са да се завърне на събитието в Станфорд, което ще се проведе между 31 юли и 6 август.

Отсъствието на Шарапова ще стане причина тя да не намери място в основната схема на последния за годината турнир от Големия шлем US Open, който започва на 20 август. Шест седмици преди началото му обаче започва селекцията на играчите в основната схема и поради това няма как рускинята да се вмести, защото в момента заема 175-о място в световната ранглиста и със сигурност ще се свлече още надолу.

Така остава единствено вариантът Шарапова да премине през квалификациите (за които не е сигурно, че ще се класира) или да се надява да получи “уайлд кард” от организаторите, но това едва ли ще се случи, след като тя не бе поканена на “Ролан Гарос” и отказа да кандидатства за директно място в “Уимбълдън”.

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо Тенис мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по bet365.