Лучано Спалети ще залага основно на схемата 4-2-3-1 на „Джузепе Меаца“

Новият наставник на Интер Лучано Спалети ще залага основно на схемата 4-2-3-1 на „Джузепе Меаца“. Това разкри гологлавият специалист по време на официалното си представяне като старши треньор на „нерадзурите“.

„4-2-3-1 е завършена формация, която носи добри представяния на отбора и даваща възможност на офанзивните качества да диктуват резултата от мача. За да побеждаваме, ще имаме нужда да бележим много голове. Балансът е необходим, но ще заложим на концепцията, че трябва да атакуваме дефанзивната линия на съперника“, сподели Спалети.

„Интер трябва да бъде отбор, който да пулсира в сърцата на феновете… чувството за принадлежност е важно. От ключово значение е тази фланелка да бъде ценена и уважавана. Искам всеки, който ще играе за този отбор, да се чувства като мен в момента. Не можеш да се сдобиеш с резултати без това чувство за принадлежност“, каза още Спалети.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Серия А са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.Забавлявайте се с над 10,000 екипа от цял свят:Арсенал, Манчестър Юнайтед, Ман Сити, Челси, Ливърпул, Тотнъм, Реал Мадрид, Барселона, Милан, Ювентус, ПСЖ, Байерн Мюнхен, Борусия Дортмунд, Галатасарай, Бостън Селтикс, Лос Анджелис Лейкърс и др.
Оферта на Bet365 за множествен залог на Европейски футбол Ви дава шанс да получите бонус до 100% за най-интересните първенства в Европа, както и груповата фаза и елиминациите на Шампионската Лига. Тази оферта важи за печалбите от множествен залог с 3 или повече селекции, направен преди мачовете, за пазарите Краен Резултат или Резултат/Двата Отбора да Отбележат Гол за Шампионската Лига на УЕФА, Висшата Лига на Англия, Серия А на Италия, Примера Дивисион на Испания или Първа Бундеслига на Германия. Бонусът няма да важи ако залог е бил затворен напълно. Ако залог е бил затворен частично, бонусът ще се изчисли на база останалия активен залог и максимално възможния бонус е 250.000 лв.