Лукас Билия ще остане в Лацио и през новия сезон

Халфът Лукас Билия почти сигурно ще остане в Лацио и през новия сезон. Аржентинецът бе пред трансфер в Милан, но двата клуба не успяха да постигнат договорка помежду си и преговорите бяха прекратени. Футболистът бе уточнил личните си условия с „росонерите“, но „орлите“ държаха да получат 25 милиона за него, докато миланистите предлагаха 15 милиона плюс няколко играчи и в крайна сметка до сделка не се стигна.

Така 31-годишният Билия изглежда ще продължи да играе за Лацио. Той бе близо до подписване на дов договор с клуба миналия месец, преди да се появи интереса от страна на Милан. Сега се очаква контрактът с „орлите“ вече официално да бъде подписан, но този път агентът на играча ще настоява за по-добри финансови условия от тези, които бяха договорени преди това.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Серия А са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.Bet365 Livescore годишно излъчва над 70 000 спортни събития на живо. Все пак трябва да имате предвид, че е възможно поради права за интелектуална собственост някои от спортните събития да не могат да бъдат излъчвани. Bet365 е световен лидер в предаването на живо на спортни събития. Но много хора се чудят дали това е легално. Няма причина да се притеснявате, тъй като букмейкърът излъчва само и единствено предавания, за които е получил изрично разрешение. Дори в някоя от държавите излъчването на това спортно събитие да е забранено, bet365 просто ще блокира излъчването на това събитие до тази група от хора. Това е още една причина да не се притеснявате и да се насладите на любимите си предавания с Bet365 Livescore.