Киево спечели гостуването си на Дженоа на „Мараси“ с 2:1

Тимът на Киево спечели гостуването си на Дженоа на „Мараси“ с 2:1, след като до почивката изоставаше в резултата. В 43-ата минута Горан Пандев даде аванс на „грифоните“, но в средата на второто полувреме мачът придоби друг израз. В 60-ата минута Самуел Бастайн изравни със своето първо попадение в Серия „А“. Бившият халф на Авелино изигра днес своя осми мач за Киево. Десет минути след това Валтер Бирса се разписа с глава при показна контра на „летящите магарета“. Така четири кръга преди края Дженоа трябва да трепери за оставането си в елита, а Кротоне на Александър Тонев ще търси своя шанс до края.

4. Bet365 Ви дава шанс да спечелите бонус до 50% за множествен залог, включващ мачове от всички силни тенис турнири. Тази оферта важи за печалбите от множествен залог преди мач с 2 или повече селекции на пазарите Да Спечели Мача, Победител в Първи Сет или Залози за Сет за мачовете по единично и двойки от турнирите за Големия Шлем, АТП, УТА или Чалънджър, както и мачовете по единично и двойки за Купа Дейвис, Фед Къп и Хопман Къп. Бонусът няма да важи ако залог е бил затворен напълно. Ако залог е бил затворен частично, бонусът ще се изчисли на база останалия активен залог и максимално възможния бонус е 250 000лв. Не забравяйте, че колкото повече залагате, толкова повече се увеличават шансовете Ви за печалба.
Ръгби
5.1 Bet365 предоставя на вашето внимание офертата Нов Шанс в Продълженията, с която имате още един шанс за печалба ако ръгби мач стигне до продължения. Ако мач от Ръгби Лийг или Ръгби Юниън стигне до продължения, и Вашият залог не е бил уреден като печеливш за редовното време, този залог
остава а..