Защитникът Шеймъс Колуман няма да играе до края на сезона за Евертън

Защитникът Шеймъс Колуман няма да играе до края на сезона за Евертън и Република Ирландия до края на футболния сезон, след като счупи крак при зверско влизане на уелсеца Нийл Тейлър по време на световна квалификация, завършила наравно 0:0.

„Шеймъс е в болница и лекарите потвърдиха, че кракът му е счупен. Жалко за него. Освен че направи един от най-добрите си сезони на клубно ниво, той е много важен футболист и за нас. Шеймъс е прекрасен капитан и страхотен човек“, каза селекционерът на ирландския национален отбор Мартин О’Нийл.

„Загубата е голяма и за нас, и за Евертън. Той обаче ще се пребори с контузията“, сигурен е треньорът.Нека Ви напомним, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо и други популярни спортове като баскетбол, тенис, волейбол, билярд и много други. Тук можете да откриете предстоящи спортни събития, които ще бъдат предавани пряко. Това означава, че най-популярните събития от света на спорта ще бъде само на един клик разстояние.
1.2 Bet365 Livescore годишно излъчва над 70 000 спортни събития на живо. Все пак трябва да имате предвид, че е възможно поради права за интелектуална собственост някои от спортните събития да не могат да бъдат излъчвани. Bet365 е световен лидер в предаването на живо на спортни събития, но много хора се чудят дали това е легално. Няма причина да се притеснявате, тъй като букмейкърът излъчва само и единствено предавания, за които е получил изрично разрешение. Дори в някоя от държавите излъчването на това спортно събитие да е забранено, bet365 просто ще блокира излъчването на това събитие до тази група от хора. Това е още една причина да не се притеснявате и да се насладите на любимите си предавания с Bet365 Livescore.