Джанлуиджи Донарума няма да поднови договора си с Милан

Новината, че Джанлуиджи Донарума няма да поднови договора си с Милан, разбуни сериозно духовете на Апенините. Младият страж беше разкритикуван за отношението си към клуба, който му отвори вратите към големия футбол, а мнение по темата даде и Джокондо Марторели – човекът, забелязал пръв неоспоримия талант на стража.

„Някои може да не се съгласят с мен, но аз съм един от малкото хора, които усещаха какво ще се случи“, сподели Марторели преди TMW Radio.

„Не съм изненадан, че Донарума няма да преподпише. За да се разберат причините да се стигне дотук, трябва да върнем лентата назад. Знам всичко за Джанлуиджи – семейството му, роднините, всяко ъгълче в дома му. Учуден съм от големите медии, които уж са изненадани от неговото решение. А истината е, че имаше сигнали за това какво предстои. Историята на Донарума е сложна, а отказът му да поднови договора си с Милан е резултат от едно поведение, което е нечестно от самото начало“, заяви Марторели.

„Не бих казал, че съм негов откривател, просто имах късмет да съм на точното място в точния момент. Донарума беше на 10, когато го видях за пръв път. Дори и слепец щеше да забележи таланта му. Това се случи в Неапол и веднага звънна на Пиеро Аусилио от Интер. В продължение на 3,5 години клубът постоянно следеше развитието му, няколко пъти го взимаше на проби. Всичко вървеше добре до момента, в който трябваше да се подпише договор през 2013 година. В един следобед се срещнахме с майка му и баща му и се разбрахме. Контрактът беше факт. Семейството се върна в Неапол, а на следващата сутрин без никакво предупреждение подписаха с Милан. Това ми подсказа, че е възможно същото да се случи и сега“, разказа Марторели.

В същото време, по-рано тази вечер роднина на Донарума публикува в социалните мрежи следния статус:“ Всички, които критикувате, всъщност не знаете нищо. Милан, клуб на клоуни“. Минути по-късно публикацията беше изтрита.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Серия А са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.