Григор – Нишикори 1:1

Най-силният български тенисист Григор Димитров ще се опита да спечели днес пета титла от ATP тура. Поставеният под №7 хасковлия играе в момента на „Пат Рафтър Арина“ срещу световния №5 и номер 3 в схемата японец Кей Нишикори във финала на турнира от категорията ATP 250 в Бризбън.

Нишикори е доста неудобен съперник за финалиста от 2013 година Димитров, като българинът има само един спечелен сет в трите си двубоя срещу азиатеца досега, но ние се надяваме това да се промени и трофеят да отиде в ръцете на първата ни ракета.

Най-силният български тенисист Григор Димитров ще се опита да спечели днес пета титла от ATP тура. Поставеният под №7 хасковлия играе в момента на „Пат Рафтър Арина“ срещу световния №5 и номер 3 в схемата японец Кей Нишикори във финала на турнира от категорията ATP 250 в Бризбън. Нишикори е доста неудобен съперник за финалиста от 2013 година Димитров, като българинът има само един спечелен сет в трите си двубоя срещу азиатеца досега, но ние се надяваме това да се промени и трофеят да отиде в ръцете на първата ни ракета.
bet365